Не вярвате, че мислите могат да лекуват и да променят живота? Прочетете това!

Мислите ни могат да променят живота ни както по добър, така и по лош начин – от нас зависи кой ще изберем

мислите
Мислите трябва да бъдат наши лечители, а не да ни разболяват!

Природата си е природа, но в това, че произвеждаме главно трагически дубликати, вината донякъде е и наша. Вместо щастие упорито колекционираме беди, запомняйки моментите на мъка и обида по-дълбоко от моментите на възторг. В същото време всеки човек може да възпита фантом, който да действа като ангел пазител. Разбира се, това няма да стане така блестящо и съвършено като при светиите, но след две-три години всеки, който спазва някои правила и съвети, реално ще усети помощта на своя астрален двойник.

Прекалено дълго трябва да се чака? Може да се каже, че възпитанието на фантома пазител е сходно с методите на народната медицина – по-безопасно е, а и не изисква особени усилия. Но времето и упоритостта са нужни и задължителни. Ако не разполагате с тях, за тази цел са измислени парите – обърнете се към професионални магове. Нашите съвети са предназначени за хората, които са свикнали да понасят трудности и разполагат със запас от търпение.

Първото – най-силното и трудното е, да реализирате думите: „О, миг, поспри, ти си тъй прекрасен”. Когато имате късмета да преживеете мощна положителна емоция, замрете там, където се намирате. Зафиксирайте в съзнанието времето и мястото. Там незримо се е образувал ембрионът на вашия фантом пазител. Върнете се там и утре, вдругиден, в течение на седмица. Колкото по-често, толкова по-добре. Спомняйте си преживените чувства и не се съмнявайте, че вашият щастлив фантом ще се установи трайно на това място. И ако в бъдеще го посещавате преди някаква важна стъпка в живота си, няма да имате нужда от никакви талисмани: той ще ви насити с необходимата енергия.

За съжаление, моментите на огромно щастие се случват рядко, затова повечето хора трябва да се насочат по друг път

Вие сигурно правите това, за което ще ви напомним, но механично, без да осъзнавате защо.

Връщайки се от отпуска, почти всички си донасят сувенири от мястото, където са прекарали почивката си. Посланието е следното: в Турция или Гърция, където сте си купили тази вещ, ви е било особено приятно. Ако не е така, трябва просто да я изхвърлите. Ако действително сте си прекарали чудесно, всеки ден след завръщането вземайте сувенира в ръка и се постарайте да възкресите чувствата и приятните картини, свързани с придобиването му.

Колкото по-богати и образни са спомените, толкова по-активна ще е енергията на пазителя, внедрен в дрънкулката.

Нямате средства да пътувате? Но навярно в дома си имате любими кътчета или поне предпочитана чашка, чинийка. Вече не помните защо именно те са ви станали така приятни на душата, но повярвайте, че е имало щастлива причина, макар и да сте я забравили.

Нищо не се случва просто така, без причина

Обгърнете любимите предмети от бита, тоалета и интериора с грижа и уважение. Те са блед, но жив образ на случилото ви се някога щастие, на вашата астрална ДНК на успеха. Подхранвайте ги с положителни емоции и в бъдеще. А когато дойде важен момент в живота ви, поседете именно в това кресло, пийте именно от тази чашка, облечете именно тази дреха от тоалета. И колкото повече такива амулети имате, толкова по-добре. Пет-шест „предмета на щастието” в които обитават благи фантоми, и никакви чародеи няма да са ви нужни.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.