https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Не употребявам лекарства, откакто направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

0

Аз направих прочистване на черния дроб, тъй като лекарствата, които пиех, го разболяха

prochistvane na cheren drob
Не употребявам лекарства, откакто направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

Моето заболяване на черния дроб се нарича медикаментозен хепатит. Успях да се справя с него, след като направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Самото прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, които са билкови, и са напълно безвредни, продължи три месеца. По времето на тези три месеца аз спрях да пия каквито и да е лекарства, минах на малко по облекчен режим на хранене, и в крайна сметка изследванията ми са много добри вече. Увредих си черния дроб, тъй като за един не толкова кратък период аз започнах да взимам много болкоуспокояващи.

Лекарствения хепатит е възпалително заболяване на черния дроб, причинено от прием на хепатотоксични лекарства. Признаците на лекарствено-индуцирания хепатит е появата на гадене, повръщане, загуба на апетит, запек или диария, жълтеница, потъмняване на урината и по-светли изпражнения. Диагностиката на лекарствено-индуцирания хепатит се основава на медицинската история, определяне на нивото на чернодробните ензими, чернодробен ултразвук. Лечението на хепатита, причинен от лекарствата, изисква премахването на фармацевтичните продукти, които са довели до увреждане на черния дроб и възникване на заболяването. Следващата основна и задължителна стъпка е детоксикация на организма и прочистване на черния дроб, което аз направих с капките Хепавитал, и затова постигнах много добри резултати в овладяването на това заболяване.

Николай Филипов от Сливен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.