Не съм и предполагал, че ще се случи това!

През целия си съзнателен живот съм имал проблеми с алкохола

пиене на алкохол Моята история накратко е следната. Жена ми ме напусна и ме остави сам с нашия малък син. Замина да работи в чужбина. Уж за малко, уж щяла и нас да ни изтегли, но това не се случи. Разделихме се и детето остана при мен. Аз започнах да пия. Заминах за София, а синът ми остана на село, при майка ми. Дълга история е след това, но за да обобщя ще кажа, че нещата вървяха само надолу и нищо хубаво не ми се случваше. Мотах се насам-натам, губех си времето с глупости, а през това време синът ми растеше.

Един ден се напих много жестоко, а на сутринта като се събудих, противно на всякаква логика, ме осени мисълта, че времето си върви, момчето ми расте, а аз пропускам най-важните и хубави моменти от неговия живот. Затова се прибрах на село и започнах да се отказвам от алкохола. Майка ми и брат ми ми взеха капките Алкофитал, с които съм и до днес.

Ползвам капките Алкофитал вече три месеца. През останалото време, откакто отказвам алкохола, аз се мъча сам да се контролирам. Не съм спрял съвсем, но имам чувството, че скоро може и да се случи това. Искам да живея нормално и скромно, и да се раздвам на детето си, без да се притеснявам, че ще се изложа.

Радко Костов

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.