https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Не разбирам хората! И те не ме разбират!

0

Не разбирам хората! И те не ме разбират. Понякога имам чувството, че съм извънземна, че не съм от този свят и всичко ми е чуждо!

хората

Не разбирам хората! Трудно ми е да схвана техния непрекъснат стремеж да са прави. Повечето хора трудно признават грешките си. И никой и нищо не е в състояние да ги убеди, че грешат. А когато някой признае грешката си, го смятат за глупак!

Аз не твърдя, че съм перфектна, за да съдя. Не, просто изразявам впечатленията си. Не всеки е в състояние да да каже „Да, сгреших! Съжалявам!“, но поне може да се опита, от време на време. И, когато грешката бъде призната на глас, тя престава да е грешка. Превръща се в урок! Да, призната грешка на глас се превръща в урок. Хората трябва да знаят това. Така ще им е по-лесно да продължат напред, след като са сгрешили.

Аз допуснах много грешки през живота си. Не че съм живяла чак толкова много. Едва на 29 години съм. Смятам, че имам достатъчно време да се поуча от грешките си, не за да не допускам нови, а това да се случва по-рядко. Не искам да превръщам живота си в низ от грешки и разочарования. Затова мисля, че е важно да се направи нещо в посока на това, да се поправя. Да успея да извлека най-важното за мен, да стана по-добра за себе си и за хората, които са около мен.

Бисерка П. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.