Не пия алкохол, благодарение на капките Алкофитал

Аз не пия вече алкохол, защото от едно известно време ползвам капките Алкофитал

alkohol Капките Алкофитал са идеални за хора, които са зависими от алкохола. Аз ги ползвам вече трети месец и съм доволен от тяхното действие. Започнах да ги взимам, защото ми намериха увеличение на черния дроб, което ще рече, че нещо не ми е наред с този орган. И ето че така се оказа! Ако бях продължил да пия това можеше да ми коства здравето, защото лекарите казаха, че следващото, което мога да хвана, е цироза. Много ми е трудно сега, защото увеличен черен дроб не се лекува лесно, но важното е, че все пак не излязох чак толкова зависим и мога да карам и без алкохол.

Капките Алкофитал са чудесен продукт за всички, които искат да намалят употребата на алкохол. Аз съм от тези хора, които трябва да не пият алкохол заради здравето си, но всеки може да го направи не заради друго, ами да не стига до положението, в което ще има за лекуване няколко болести.

Капките Алкофитал действат много хубаво и плавно име действието, така че човек да не изпита съвсем отказването от алкохола като нещо, което трябва да се сучи сега и веднага. към всяко нещо плавния преход е за предпочитане.

Наско Колев от Стара Загора

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.