Не можех да забравя жената, която обичах!

Много пъти съм се пробвал – хвана някоя ей така, за купона, но не мога да бъда с друга, освен с нея

vfgbТя ми беше първата. Ако щете вярвайте – обичаме се още от детската градина. Оттогава се познаваме. Дафина стана моя жена и майка на детето ми, а сега е вече и моя бивша жена. Всичко отиде по дяволите.

Тоя алкохол ми провали живота. Сега колкото и да се опитвам да се поправя, все ще има нещо, което не е както трябва. Детето вече е голямо. Сам идва при мен да се видим и казва, че за хубаво е промяната. Но аз не съм доволен. Искам още и още. Искам си живота, който пропилях и любовта, която загубих. И семейството си искам. Имам чудесна работа. В един вестник работя, срещам се с какви ли не хора. Така научих и за капките „Алковитал“, от един читател на вестника, с който се срещнах само заради тях. Той беше помогнал на приятелката си, която имала проблеми с алкохола. След като пила „Алковитал“, проблемът бил решен. Да, ама аз съм 2 пъти на нейните години и пия повече.

Това не ме отказа. Бях готов да пробвам всичко, само и само да покажа на жена ми, че макар и късно, мога да се поправя. Знам, че има много хора в моето положение, а и виждам, че много като мен са си оправили положението, като са спрели да пият. Капките „Алковитал“ ме държат на повърхността, засега. Не знам колко ще продължи това положение, но искам да се възползвам от него максимално.

С капките за лечение на алкохолизъм успях да постигна толкова, колкото никога не съм постигал. 8 месеца без алкохол – това за мен и за моите близки е много и е нещо, което ме кара да мисля, че ако имам желание тези 8 месеца могат да станат 8 години.

Стамен Русков от Варна

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.