Не може цял живот да съм дебела и болна!

Повечето ми близки виждат, че съм дебела, но си мислят, че това е от хапчетата, които пия

 

дебела
Не може цял живот да съм дебела и болна!

 

Аз съм на 36 години и тежа 95 килограма. Може и да са повече. От 5 години имам този проблем. Дебела съм, защото съм лакома. Сега вече имам доблестта да си го призная. Ям много, ям всичко, ям по всяко време. Въпреки, че си наложих някакви ограничения и отслабнах малко, аз пак имам епизоди на лакомия. Много ми е неудобно да си го призная, но аз през повечето време лъжех близките си, че съм напълняла от лекарствата, дето ги взимам за щитовидната жлеза. Аз наистина пих лекарства, но това беше за много кратко време. Вече не пия. Много тъпо, но факт. И явно повечето дебели хора не искат да си признаят, че са дебели от лакомия. Обаче когато в един момент ми стана лошо, когато помислих, че получавам удар аз се замислих за това какво си причинявам. И започнах да правя всичко възможно, за да не ям токова и да отслабна малко. Не е лесно това! Познавах един, дето отказваше алкохола, та горе-долу е същото.

Преди известно време, по-точно преди 4 месеца, аз започнах да взимам капките Хепавитал, който са за пречистване на черния дроб. С тях, освен черния дроб и жлъчката, аз пречистих и цялото си тяло. Сега се чувствам много по-добре. След двете прочиствания, които направих с капките Хепавитал аз вече не съм толкова дебела, защото успях да отслабна с 11 килограма, но още има за сваляне и махане. Вярвам, че малко по малко ще успея.

Г. Живкова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.