Не искам повече да разочаровам хората, които обичам!

Тази година съм решил да направя всичко възможно, за да не разочаровам повече хората, които обичам

 

алкохола

Аз съм на 33 години и мисля, че вече е време да си стъпя здраво на краката. Имам лошо минало. Много пиех. Не съм алкохолик, но съм зависим. Преди бях по-зависим, сега вече не чак толкова. Правил съм всякакви глупости. разочаровал съм много хора. Нищо хубаво не постигнах през това време. Все си мислех, че алкохола ще ми помогне по някакъв начин, да стана по-деен, да стана по-успешен – знам ли… Исках да съм като другите, да съм по-отворен, защото по природа съм по-затворен. Това е погрешно и едва сега го усетих. Но, по-добре късно, отколкото никога. Сега правя всичко възможно да стане така, че да поправя стореното от мен, докато имах проблеми с алкохола. И знам, че този път няма да се изложа, защото чакам да ми се роди син. Какъв пример ще бъда, ако продължавам да се наливам като последния бараба.

Алкохолът може да се победи с много воля и желание. Смятам, че всеки, който започне сериозно да го отказва, ще се справи. Освен това аз ползвам и капките Алкофитал. Капките Алкофитал са много подходящи за зависими от алкохола хора, на които им липсва достатъчно увереност и инат. Аз направих първите си два месеца без алкохол, благодарение на тях.

Ангел Карастойчев от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.