https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Не искам да съм анонимен алкохолик, а човек за който всички знаят, че е е поправил!

0

Не искам да съм анонимен алкохолик, а човек, който открито заявява, че иска да се поправи. Отказвам алкохола заради себе си, а не защото така трябва

анонимен алкохолик

Аз не искам да съм анонимен алкохолик. А и никога не съм бил такъв. Всички знаеха, че имам проблеми с алкохола. Виждали са ме да се прибирам пиян при семейството ми. Някои от приятелите ми са ме прибирали тогава, когато аз не съм бил в състояние да го направя сам. Семейството ми е изтърпяло много от мен. Затова не мога да бъда анонимен алкохолик. Мога открито да застана и да кажа, че отказвам алкохола. Че искам да се поправя, но не заради някой друг, а заради самия мен. Заради себе си искам да направя онова, което всички хора около мен искаха. И продължават да искат.

Отказвам алкохола с помощта на капките Алкофитал. Ходя и на терапия. Ограничих се от всичко, което преди ме караше да се чувствам под властта на алкохола. Спрях да се виждам с хора, с които преди пиех. И не на последно място – много искам да се променя. Капките Алкофитал ми помагат да не пия алкохол, терапевтката ми помага да бъда в кондиция и да следвам пътя, който съм избрал. Всичко, което аз трябва да направя е да продължавам да се боря с алкохолната зависимост така, както го правя досега – без да се отклонявам от пътя.

Михаил Георгиев от София на 43 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.