Не е трудно да откажеш алкохола, трудно е да започнеш да отказваш алкохола

Аз съм се пробвал много пъти да откажа алкохола, но до този момент имах само неуспешни опити

 

alko
Не е трудно да откажеш алкохола, трудно е да започнеш да отказваш алкохола

Сега успях, защото имах много мощна подкрепа от страна на моята жена, както и на родителите ми. Аз не отхвърлям, че имам проблем с алкохола, даже напротив. Признавам си и през годините съм се пробвал по някакъв начин да реша този проблем, но уви – неуспешно. Началото е много трудно. Първите няколко месеци са ужасно важни, защото ако те минат както трябва, по нататък е лесно. За да се откажа трайно и ефективно от алкохола аз ползвам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са билков продукт, който приемах в продължение на малко повече от половин година. Билковите капки много ми помогнаха в началото, те бяха спирачката, от която имах нужда. Капките предизвикват непоносимост и така малко по малко спрях да пия.

Сега не мога да кажа, че съм отказал напълно алкохола. Това не е полезно за здравето, особено ако дълго време си пил, а и няма как да стане за сравнително краткия срок, през който аз отказвам алкохола. За мен е по-важно, че сложих началото. Важно е, че успявам, важно е че съм поел по един по-нов, нормален път и най-накрая мога да седна на маса с добри хора, които няма да се притесняват че ще направя някоя простотия, докато съм пиян.

Марин Бобев от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.