https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Нашите действия, нашите мисли – това са нашите болести!

0

Нашите болести не са се появили просто ей така. Те са следствие колкото от лоша диета, толкова и от лоша хигиена в отношенията и действията

нашите болести
Нашите действия, нашите мисли – това са нашите болести!

Нашите болести са следствие от нашите мисли и нашите действия. Затова много трябва да внимаваме не само какво мислим, но и как действаме спрямо другите. Добрите мисли и действия са най-прекият път към нашето добро здраве.

Липса на любов и вяра, гордост и болезнено тщеславие, злорадство, завист, ревност, униние и мъка (заболя-вания на сърцето). Може да се появи порок на сърцето.

Кражбата на идеи и мисли, плагиатството, безпардонната компилация създават предпоставки за възникване на аритмия.

Самомнение, егоизъм, гордост, напразни илюзии. Обиди на съдбата, на околните, устойчиво раздразнение, стремеж към „сладък живот“ (заболявания на ендокринната система, потисната функция на надбъбречните жлези. Страхът (а той идва от неверието в Бога) влияе пагубно на хипоталамуса. Появяват се нарушения в задстомашната жлеза, панкреатит, захарен диабет.

Тайна гордост, прекалено превъзнасяне на собственото „Аз“, самоволие, инат (бели дробове, астма, бронхити, затруднения в работата на белите дробове). Предвзетост в отношения с хората (стомах, чревоугодие). Освен това гастрити, лошо храносмилане и т.н.

Тъмни мисли и намерения, дела, постъпки, реализирани във външни действия (черва). Алчността води до запек. Осъждането на другите причинява диария.

Похотливи намерения, мисли, дребни страсти и тайни желания, нетрадиционни полови нужди (полови органи). Нарушенията в тяхната дейност свидетелстват за проблеми в половите отношения. Може да се проявят под формата на простатит при мъжете и дисфункции и доброкачествени новообразувания при жените.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.