https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Напитки срещу процесите на стареенето

0

Процесът на стареене на тялото е неизбежен, като смяната на деня с нощта, но въпреки това съществуват някои начини, които могат да го забавят. Като например различни напитки, които имат доказан подмладяващ ефект върху общото състояние на тялото и лицето. Ето кои са те, за да не ги забравяте в ежедневното си меню:

stk74049corСок от грейпфрут: това е един от натуралните продукти, който е залог за гладка кожа, поради това, че в него има високо съдържание на липокен, който заглажда бръчките. Същото действие може да има и доматеният сок.

Какао: една много полезна напитка за нашето здраве. Полезността му идва от съдържанието на флаваноли, поддържащи кръвоносните съдове, както и намаляващи високото кръвно налягане. Освен това пази и от развитие на диабет от тип две.

Цвеклен сок: Той съдържа множество природни нитрати, които от своя страна подобряват значително притока на кръв към мозъка, а това пази от когнитивни увреждания.

Сокът от моркови е препоръчителен за добра памет.

И да не забравяме – водата, без която не може нито един организъм на тази планета. Живителната течност поддържа организма, оздравява го, хидратира кожата, а хидратираната кожа е млада и здрава, както и пази от сухота на гърлото. Това пък намалява шанса за дихателни проблеми.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.