Намерих начин да се справя с издутия корем

Проблемът при мен с издутия корем беше свързан с това, имах болен черен дроб

 

4
Намерих начин да се справя с издутия корем

Искам да ви кажа, че билките са в състояние да се справят с много болести и състояния. Аз съм изключително доволна от един билков препарат и искам да споделя това с вас. Става дума за билковите капки Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка. Благодарение на тях се чувствам много добре и корема ми спадна. А той се беше издул заради уголемения черен дроб.

Сами виждате как всичко в природата е навързано и как човек трябва да оправя всеки един проблем, за да не даде той лошо отражение върху останалите органи. Ето аз, например, си мислех че коремът ми се издул заради гастрит или нещо подобно. Изобщо не е бил това проблема. Проблемът е бил в това, че размерите на черния дроб да се увеличили.

Чрез прочистването с капките Хепавитал аз успях да се освободя от натрупаните шлаки и сега се чувствам добре. Повечето хора, като ме видят, ми казват, че съм отслабнала, но истината е, че само корема ми се е прибрал.

Капките Хепавитал се оказаха много добри за моя черен дроб и за превенция на здравето ми. Искам да кажа, че благодарение на тях аз наистина смъкнах един тежък товар.

Мария Коларова от Стара Загора

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.