Намерих начин да се освободя от коварната алкохолна зависимост

Имах доста тежка алкохолна зависимост, която скоро щеше да ме тласне към пиянството и алкохолизма

man-drinkingМного държа да уточня, че има разлика между алкохолна зависимост и алкохолизъм. Разликата е много малка, чертата е много тънка, но все пак аз съумях да не я прескоча. Беше ми трудно, струваше ми се невъзможно, но ето че се случи. Главна вина за това има моята жена, която откри подходящ продукт за мен, с който да започна истинското отказване на алкохола и освобождаване от коварната алкохолна зависимост. Аз през годините съм опитвал много пъти да се освободя, да не пия, да се откажа, но не съм успявал. Най-много за три-четири седмици да не пия толкова редовно.

Сега, с капките Алкофитал аз се задържах цяла година на повърхността, без да пия. Не беше лесно, обаче жена ми, както ви казах, ми беше голяма подкрепа. Благодарение на нея можех да остана в това състояние. Сега съм чист, ако мога така да се изразя. Капките Алкофитал ми помогнаха с това, че те предизвикват непоносимост към алкохола и така колкото и малко да се пие, след това става невъзможно, защото човек се чувства зле. Капките са билков, естествен, природен продукт и не вредят по никакъв начин. Без значение е, че не всяка аптека ги има. Може да се поръчат от сайта www.alkovital.com. Аз така направих.

Мартин Христов от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.