Най-трудно ми беше да приема, че съм зависим от алкохола

Аз бях зависим от алкохола и успях да се справя с тази зависимост, благодарение на капките Алкофитал, моята психоложка и жена ми

Businessman wearing blue shirt drunk at desk on white background Развих зависимост към алкохола заради много неща, главно проблеми в работата. Аз работя е едно голямо предприятие, няма да споменавам имена, и там смених много длъжности. Бил съм всякакъв и навсякъде съм получавал добро отношение и уважение, но в един момент ме съкратиха, мен и още двама. Оказа се, че новия началник цех искал да назначи на наше място свои хора. Много болно ми стана. Започнах да пия. И това ми стана навик, а по-късно се превърна и в зависимост.

Преместих се в друго предприятие, подобно на това, в което работех. Тук също е хубаво. колегите са добри, парите малко повече. Не е лошо, но аз някак не успях да се отърся от пиенето и продължих да пия.

В този труден момент най-много ми помогнаха капките Алкофитал и психоложката, при която започнах да ходя на сеанси, за да се справя с моята зависимост към алкохола.

Капките Алкофитал ги поръча жена ми и с това сложих началото на тази не особено лесна борба. Сега съм добре, не пия, само понякога. От онова време, в което се чудех накъде да поема, минаха почти две години. Изводът от моята история е, че човек винаги може да намери изход, ако иска.

М. Живков от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.