https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Най-доброто за черния дроб е прочистването с капките Хепавитал!

0

Прочистването с капките Хепавитал е най-доброто, което може да направите за вашия черен дроб. Това прочистване е едновременно и превенция, и лечение

прочистването с капките Хепавитал

За прочистването с капките Хепавитал се иска само да си ги поръчате и да имате достатъчно воля, за да ги ползвате редовно. Освен това, трябва да успеете да си наложите и малко дисциплина по отношение на храненето. За да стане това не трябва да правите кой знае какви лишения.

Аз, например, си организирах седмици на лишенията. Всяка седмица отказвах по нещо. Всеки път беше нещо различно. И отказаното от предишната седмица, си оставаше отказано. Така, в продължение на три месеца не съм яла хляб, не съм пила газирано и кафе, един месец изкарах без месо, един – без сирене… И така, нито беше кой знае колко трудно, нито изпитах кой знае какви лишения.

Капките Хепавитал започнах да ги ползвам, защото ми откриха, че имам омазняване на черния дроб. Това омазняване ми беше причинено от моята лакомия – признавам си. Да, аз бях дебела, защото бях лакома.

Капките Хепавитал ми помогнаха и за отслабването. Или по-скоро – за дисциплината покрай отслабването. Много ми беше лошо преди, а сега ми е хем хубаво, хем леко.

Изобщо, трябва да ви кажа, че капките Хепавитал са страхотен препарат за здравето!

Милица Димова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.