https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Мозъкът и сърцето страдат най-много от злоупотребата с алкохол

0

От всички органи и системи в нашето тяло, мозъкът употребява най-много енергия. Затова злоупотребата с алкохол има ужасно, пагубно влияние върху работата на мозъка

мозъкът
Отрицателният ефект на алкохола върху мозъка е свързан с нарушаване на достъпа на кислород до невроните в резултат на алкохолна интоксикация. Алкохолната деменция, която се развива при продължителна употреба на алкохол, е резултат от смъртта на мозъчните клетки.

Ето и някои от най-лошите последици от интензивното използване на алкохол. Такива са увреждане на мозъчните функции, причинени от увреждане на клетките на мозъчната кора. Мозъчната кора е „мислещата“ област на мозъка.

Аутопсията на починалия, дори в сравнително млада възраст на алкохолик, често показва значително изчерпване на мозъка, особено на мозъчната кора на мозъчното полукълбо.

Вредното въздействие на алкохола засяга всички системи на човешкото тяло (нервна, циркулаторна, храносмилателна). Понастоящем е доказана вредната роля на алкохолизма в развитието на остри и хронични заболявания.

Такива остри и хронични заболявания, са заболяванията на сърцето. Алкохолиците страдат от сърдечни заболявания много повече, отколкото обикновените хора.

Болестите на сърдечно-съдовата система заемат водещо място в структурата на смъртността на населението. Под въздействието на алкохола, сърдечният мускул е засегнат, което води до сериозно заболяване и последвала смърт.

Рентгеново изследване разкрива увеличение на обема на сърцето, което не се развива при всички пациенти, страдащи от хроничен алкохолизъм, но може да се появи при пациенти с относително малък алкохолен опит. Дори при здрави хора, след голяма доза алкохол, могат да възникнат смущения в сърдечния ритъм, но те постепенно изчезват спонтанно. Злоупотребата с алкохол допринася за развитието и развитието на есенциална хипертония и исхемична болест на сърцето, която често е пряка причина за инфаркт.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.