https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Започнах грижата за моето здраве с билкови капки Хепавитал

0

Отдавна отлагам малкото и хубави неща, които мога да направя за моето здраве

 

моето здраве
Започнах грижата за моето здраве с билкови капки Хепавитал

 

Изминалата 2014-та година беше за мен една доба година. Надявам се и тази да е така, защото разбрах колко много неща се променят, когато имам правилното отношение към моето здраве. Аз съм човек като всички други, но лошото е, че дълго време бях безотговорна към моето здраве. Имам личен лекар, но я посещавах много рядко. След като в началото на миналата година я посетих, аз разбрах, че не всичко е наред при мен. И тогава си обещах, че ще направя каквото е необходимо, за да подобря моето здраве.

Проблемът с моето здраве е, че имам омазнен черен дроб, висок холестерол, от лошия и малко по-високо кръвно. На 42 години съм, и някои неща са нормални за възрастта ми, но специално омазняването на черния дроб е следствие от немарливост. В болницата ми казаха, че ако не се погрижа навреме, положението може да се влоши и да имам проблеми с моето здраве. Затова аз реших да направя прочистване на черния дроб. За целта си поръчах билковите капки Хепавитал, които са за прочистване на черния дроб. Преди това аз проведох лечението, което ми беше назначено от лекар, но нямах много добри резултати. Но като комбинирах билковите капки с лека диета, аз се почувствах много добре. През миналата година аз направих общо 4 прочиствания и съм много доволна от резултатите. Затова споделям моя опит с тях, както и онова, което разбрах за моето здраве, а то не е кой знае колко сложно – здравето изисква редовни грижи, а не само от време на време.

Мариета Халачева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.