https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Моето семейство остана цяло, благодарение на капките Алкофитал

0

Моето семейство остана цяло, благодарение на капките Алкофитал. Аз можех да мисля само за себе си, но реших, че има по-големи приоритети

Моето семейство

Моето семейство вече се състои от трима души – имам прекрасна дъщеря. Като си помисля само, че сега можех да съм сама, в търсене на щастие там, където няма да го намеря… А можеше и да не съм сама, но и да не съм с човека, когото обичам толкова много.

Казвам се Христомира и съм на 29 години. Мъжът ми имаше проблеми с алкохола, заради които бяхме пред раздяла. Аз реших да остана и да му помогна. Знам, че по-лесно щеше да е да си тръгна, да намеря друг мъж, да направя това, което е лесно и удобно за мен. пък той – да се оправя. Знам, че повечето жени биха постъпили така. Но, от друга страна, сега нямаше да чувствам това щастие, което ме прави пълноценен човек сега.

Аз помогнах на моя съпруг да откаже алкохола, като реших да му давам тайно капките Алкофитал. Капките Алкофитал са билкови капки, които помагат на хората, имащи слабостта да злоупотребяват с алкохол. Тази слабост моя съпруг има от скоро. Преди не е имал проблеми с алкохола. Започна да пие, защото му се случи една случка в работата. Беше труден период и за него, и за мен, но той се поддаде на слабостта. Радвам се, че това беше само временно, и че вече се възстановява от тази зависимост. Радвам се, че моето семейство отново е цяло, и вече по-голямо.

Христомира Тотева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.