Много пъти опитвах да спра алкохола, и накрая успях!

Искам да каза накратко колко хубаво е човек, който е имал проблеми с алкохола, да го спре и да започне начисто

 

алкохолна зависимост Моите проблеми с алкохола бяха много тежки. Лошото при мен беше, че аз не пиех често – пиех много и рядко. Имах така наречените запои. Това е много коварно състояние, защото не знаеш кога ще те изненада. Най-тежко съм пострадал веднъж, когато ме блъсна кола. Вината беше моя, но аз така или иначе си го заслужавах този сблъсък, за да мога най-накрая да реша и да спра алкохола. Не съм семеен, но имам приятелка отскоро, която е наясно с моя проблем, и с която искам да продължа да живеем заедно, защото тя ми даде много голям стимул да започна да се справям с този мой проблем.

Аз използвам капките Алкофитал, които са билкови капки за ограничаване на алкохола и ми е много добре, когато ги взимам. Капките Алкофитал ги ползвам от 4 месеца само, но ефектът им е много добър. Когато взимам капките аз не изпитвам никакво желание да пия, защото ми става лошо и не мога да пия повече от 50-70 грама алкохол. Така постепенно овладях моето влечение към алкохола и сега съм доволен и щастлив, защото мога да сложа ръка на сърцето и да кажа – опитах и успях.

Марин Филчев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.