https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Много нерви изхабих, много стрес събрах

0

Преди време ми се наложи да се преместя в друг град и много нерви изхабих

mnogo nervi
Аз съм на 38 години и не съм омъжена. Живеех с родителите ми, които са доста възрастни. Те изцяло разчитаха на мен. Не са болни, здрави са, работоспособни, с акъла си. Но просто бяха свикнали да съм им под ръка,. Не че и аз не бях свикнала с тях, но така се случи, че трябваше да отида да работя в София.

Много нерви ми струваше това преместване. Много нерви и още повече стрес. То бяха едни непрекъснати разправии, мрънкане, проблеми. Аз, все пак съм голям човек, искам да имам свой живот и да не съм постоянно около тях. Но не ми е било писано. Като се започнаха едни обвинения, едни въпроси…

Както и да е. Преместих се, но това преместване ми струваше много нерви, много мъртви нервни клетки, които няма как да се възстановят. По едно време направо станах развалина. Отказах се да мисля за всичко и за всички, и реших, че ще е най-добре да се погрижа за себе си.

Затова започнах да взимам капките Стресовитал. Това са билкови капки, които са чудесни за нервната система, при хора с депресии, без спокоен сън, и най-вече за такива, като мен, които са изхабили много нерви за нищо. Подействаха добре капките, добре се чувствам вече. Родителите ми все още не могат да свикнат с това, че аз съм тук, а те там, но на мен вече не ми пука – гледам аз да съм добре, да спя спокойно, да съм адекватна на новата работа. Това наистина стана възможно с капките Стресовитал.

Лилия Горанова от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.