Много наздраве не е на здраве!

Здраве, свобода, самоуважение – това са само три неща, които алкохола взима. За хората, които си отиват, защото сме пияни диванета, няма да говорим

здраве
Много наздраве не е на здраве!

Няма здраве без грижа за здравето. А грижата за здравето не е само да внимаваш какво ядеш, да се движиш и така нататък. За да има здраве трябва да има щастие. Щастие не може да има, когато в къщата има зависим от алкохола. Аз бях този зависим от алкохола човек. И все още съм, защото е минало много малко време, откакто съм спрял да пия. Мисля, че има надежда за мен. Още повече, че открих перфектното средство, с което да откажа алкохола. Става въпрос за капките Алкофитал. Те се погрижиха за моето здраве на въздържател. Много съм доволен от тяхното действие, защото те предизвикват непоносимост към алкохола.

Като има непоносимост към алкохола се постига едно намаляване на алкохола, който се изпива на ден. Или когато там се изпива. Аз не мога много добре да обяснявам. Ако имате проблем с пиенето, най-добре е да започнете да ги взимате, и сами ще се убедите колко добре действат.

Капките Алкофитал съм ги пил всичко на всичко 4 месеца, с почивките. Имам още една опаковка, държа я за всеки случай. Надявам се тези 14 месеца, през които не пия да станат поне 14 години, а защо не и повече?

Никола Донев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.