https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Много ми се искаше за морето да вляза във форма. Не само да отслабна, ами и да се стегна малко, за да заприличам на човек

за морето

За морето или за здраве – това няма никакво значение, за мен. Мисля, че човек трябва да прави нещо за здравето си, винаги когато има възможност. И колкото по-често го прави, толкова по-добре.

Аз, например, нямам особени проблеми със здравето. просто съм много пълна. Много напълнях. Да, има някои неща, които се промениха за мен, откакто се промениха и килограмите ми, но като цяло съм добре.

Подари тази причина реших, че ще е добре да отслабна за морето. Да се приведа в нормален вид, да не съм някоя торба. И взех капките Хепавитал, които ми бяха препоръчани от моя близка, която лекуваше чернодробно заболяване. Не знам какво е, но знам, че не е хепатит. Тя ми каза, че много е отслабнала по времето, когато ползвала капките Хепавитал. И килограмите ѝ се запазили, на всичкото отгоре. Нали, прочистването на черния дроб е съвсем отделно. Това няма особено значение за мен. Мисля, че черния ми дроб е добре. Не че съм го преглеждала.

Истината е, че за два месеца постигнах наистина много добри резултати с капките Хепавитал. Коремът ми спадна, като цяло се посъбрах. Даже мисля, че ще мога да сложа половинки бански това лято. Което е супер за мен, направо супер!

Маргарита Димова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.