https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Замислете се как мислите, правилно ли мислите и за какво мислите

0

Мислите ли, че сега е сложно време, трудно е да си намериш добра работа, да спестиш за жилище, да си щастлив с човека до теб и хармония със самия теб?

Мислите ли, че може да постигнете успех в живота? А какво означава точно успех в живота и кой го определя като такъв? Разбира се, че ние самите.

мислите
Замислете се как мислите, правилно ли мислите и за какво мислите

И следват оплаквания от целия ви нещастен живот, от съпругата (съпруга), роднините, които вършат всичко не както вие искате…

Вселената ще направи за вас това, което сте си поръчали, а именно -„сложно време“, „трудно е да намериш работа“, „трудно е да спестиш за жилище“, ще придвижи по-близо до вас „роднините и съпрузите, които вършат всичко не както вие искате“ и ще ви ги поднесе с панделка. Така вие сами задавате програмата, според която ще живеете.

Как да променим живота си?

Често думата „ако“ ни пречи да се променим. Представете си, че това „ако“ никога не е присъствало в живота ви. Отговорете си честно на въпросите: Какво всъщност искате? Какво ви кара да живеете в хармония и щастие? Ако имате вълшебна пръчица, какво бихте направили за себе си? Представете си своето ново радостно бъдеще. За какво мечтаете? Какво бихте искали да получите след година?

И помнете, че Вселената изпълнява вашите желания в замяна на любовта, която вие проявявате в душата си. При това не е важно към кого – към природата, към живите същества, към работата. Колкото повече любов има у вас, толкова по-бързо ще се изпълни това, за което мечтаете, пише вестник „Феномен“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.