https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Позволете си да мечтаете!

0

Позволете си да мечтаете, представяйте си всичко така, сякаш вашите желания вече са се сбъднали, сякаш всичко е реалност

мечтаете

Научете се да мечтаете правилно и всичко, което искате – ще се сбъдне!

Благодарете на съдбата си, тя ви е направила такива, каквито сте сега. Благодарете на Вселената, която изпълнява вашите желания. Благодарете на Бога за това, че е създал този вълшебен свят. Благодарете на родителите си, че са ви родили в този свят, и благодарете на себе си! Ако нямате кого да обичате и на кого да благодарите (случва се хората да имат прекалено тежък живот и да не им е останала вяра нито в Бога, нито в дявола, нито в хората, нито в самите тях), вземете си тога ва камъче от пътя и всеки ден му благодарете. Нека то получава благодарност и любов от вас – главното е в сърцето ви да се върне способността да обичате. Ако този свят не е заслужил да го обичате, обичайте камъка. Дошъл е навреме автобусът – благодарете на камъчето; някой ви се е усмихнал – погалете камъчето.

Научете се да мислите позитивно

Вземете пример от маркетолозите, които предварително пишат положителен сценарий за развитие на компанията. И ако в този план вярва цялата компания; успехът е осигурен. И това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за мъка и тъга. Помнете, че вие сте вълшебник и всичко зависи от вашата настройка. Вие сте отговорни за съдбата си и за себе си и имате достатъчно сили, за да промените живота си към по-добро..

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.