https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Открих чудни капки лечение на мазен черен дроб

0

Аз имах мазен черен дроб

mazen cheren drob
Открих чудни капки лечение на мазен черен дроб

Това е заболяване, което протича без симптоми. И колкото повече време минава, и колкото по-малко внимание на здравето се обръща, толкова по-вероятно е да се стигне до състоянието мазен черен дроб. И не е само това – безхаберното отношение може да се превърне в по-сериозен проблем, и едното омазняване на черен дроб да стане възпаление на черен дроб.

Средството, с което успях да се справя моя мазен черен дроб, са капките Хепавитал. Това са едни много добри капки, билкова комбинация, която изчисти черния ми дроб и го направи почти като нов. Много съм щастлив, че това се случи по толкова лесен и приятен начин, защото ако трябваше да стоя по болници, да се лекувам с някакви скъпи лекарства, или ако бях чакал да стане по-сериозна ситуацията – не знам какво щях да правя и как щях да се справя.

Трудно е, отговорно нещо е здравето. Аз съжалявам, че толкова късно го осъзнах. Сега съм на 49 години. Представям си какво щеше да е, ако по-рано се бях осъзнал и не си бях причинил мазен черен дроб. Човек трябва да мисли преди да прави разни неща… Затова сега и аз мисля преди да ям, мисля колко алкохол да пия, и дали изобщо да пия алкохол, мисля какво още бих могъл да направя за моето здраве, защото годините си минават, а след това нещата стават необратими. Това не бива да се допуска.

Стоян Бонев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.