https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Малко преди напрежението да ми дойде в повече, аз открих един невероятен билков лек!

0

За разбитите си нерви и за проблемите, породени от стреса, аз намерих един невероятно добър билков лек

стреса
Малко преди напрежението да ми дойде в повече, аз открих един невероятен билков лек!

Казвам се Александра, на 28 години съм и от 4 години работя за една голяма компания. Занимавам се с продажби, клиенти и имам екип, който трябва да ръководя. Работата ми не е лоша. Аз много я обичам, харесва ми това, което правя.

Случи се така, че някъде около година и половина работех без отпуска и почти без почивен ден. Много ми се събра. Започнах да се уморявам, да не мога да спя. Стресът ми идваше в повече. Всичко беше като една гигантска луда въртележка, от която не можех да сляза. И изведнъж рухнах. Не издържах и просто рухнах. Случи ми се, докато си бях у дома – имах скандал с гаджето ми и след това изпаднах в нервна криза. истинската нервна криза е нещо страшно – повярвайте ми! Опитах се да се справя сама. Взех си три почивни дни, постоях у дома, върнах се, и пак същата история. Тогава видях, че сама няма да мога да се справя. Помолих да ми дадат седмица отпуска и започнах да пия билковите капки Стресовитал. След четири дни употреба на капките Стресовитал аз спах почти 16 часа без да се събудя. Беше нещо страшно! Събудих се и бях като замаяна. Въпреки това продължих да взимам билковите капки. След месец употреба аз се чувствах много по-спокойна, заспивах почти веднага, не се се въртях в леглото, както преди. Успокоих се, концентрирах се и вече не ми се случва да изпушвам от работа.

Продължавам терапията с капките Стресовитал, и искам да ви кажа, че се чувствам много по-добре, отколкото преди.

Лиляна Попова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.