https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Малки корекции в храненето и капките Хепавитал заздравиха черния ми дроб

0

Капките Хепавитал дадоха допълнително здраве и сили на моя черен дроб. За мен най-добре беше времето, през което ги взимах

капките Хепавитал

Капките Хепавитал са билкови капки за заздравяване и прочистване на черния дроб. Аз ползвах капките Хепавитал три месеца. И това беше най-хубавото време за мен. Колкото до това защо съм ги взимала, причината е мазен черен дроб. Омазняването на черния дроб го имам отдавна, но едва сега реших да направя нещо по-сериозно за моето здраве.

Омазняването на черния дроб и капки Хепавитал ми помогнаха да разбера, че със здравето шега не бива. Трябва да се грижим за здравето навреме, за да не се налага след това да се правят някои не особено приятни манипулации и операции.

Капките Хепавитал ми бяха препоръчани от моя близка, която работи като медицинска сестра. И, за разлика от мен, е доста по-отговорна към здравето си.

Аз останах много приятно изненадана след като ползвах капките Хепавитал за три месеца. Освен доброто прочистване, което този билков продукт ми гарантира, започнах и да спазвам някаква обикновена диета. И резултатът не закъсня. Сега хем съм по-слаба, хем се чувствам много по-добре.

И, за да се задържи този резултат, смятам да продължа да правя прочистване с капките Хепавитал, за да стана още по-здрава и слаба.

Красимира Гогова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.