За какво най-много съжаляват мъжете след секс?

Мъжете след секс съжаляват за много неща, защото и на тях нищо човешко не им е чуждо

 

мъжете след секс
За какво най-много съжаляват мъжете след секс?

Свикнали сме да поставяме мъжете в някаква доминираща и често агресивна позиция, когато става въпрос за секс. Според повечето жени мъжете мислят за секс едва ли не постоянно. И ако случайно работят на място, на което са концентрирани много жени, то влечението им ще е още по-голямо.

Нищо подобно! Често мъжете са много по-чувствителни от жените, особено когато става дума за секс. Ще срещнете все повече Адамовци, които казват „правя любов“ вместо „чукам“. И в това няма нищо странно. Така както на жените им омръзна да са слаби и беззащитни, и се еманципираха, така и на мъжете не им се иска постоянно да са силни, безкомпромисни, груби или безчувствени. Тази смяна на ролите в никакъв случай не прави мъжете лигльовци, а жените… лесбийки.

И тъй като вече стана дума за това как на по-силната половина от човечеството нищо човешко не им е чуждо, ето за какво най-често съжаляват мъжете след секс

Мъжете съжаляват, че са имали някои ограничения по отношение на секса и не са правили секс с повече хора. Или казано по друг начин – те съжаляват за всичко онова, което не са направили за всяка една, с която не са били.

Номер две в списъка със съжаления е, че не са били прекалено агресивни в подхода си към жена. най-вече с такава, която са желаели да бъдат.

Мъжете съжаляват, че не са опитали всичко, което им е било интересно в секса. Става въпрос за техники и усещания, докато са били млади.

Много рядко ще срещнете мъж, който да съжали, че е прекарал една нощ в леглото на не особено привлекателен партньор. Ако е мъж на място, винаги ще намери добра дума за всяка една жена, с която е бил.

И тъй като подобни твърдения понякога звучат кухо, а често и непотвърдено или неверно, в наша защита ще кажем, че данните за мъжките съжаления са факт от поредното проучване. В него са взели участие около 25 000 души от двата пола, а резултатите са публикувани в последния брой на академичния журнал „Архиви на сексуалното поведение“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.