Психолозите са открили: мъжете с татуировки са по-склонни да се променят

Мъжете с татуировки безспорно са секси, интересни и привлекателни. Те са атрактивни и различни

Мъжете с татуировки притежават и едно качество, което е предпочитано от жените.

мъжете с татуировки
Психолозите са открили: мъжете с татуировки са по-склонни да се променят

Но, тук трябва дебело да подчертаем – това качество не е запазена марка само за мъжете с татуировки. Просто изрисуваните мъже са по-склонни и предразположени, отколкото другите.

2500 хетеросексуални жени били принудени да оценят снимки на мъже без ризи. Повечето от тях били секси, добре изглеждащи, а повечето имали и татуировки. Според дамите, мъжът с татуировки изглежда по-смел. Смелостта се свързва с високите нива на тестостерон, заедно с предателството и агресия.

Като цяло, татуировките правят мъжете по-привлекателни. Въпреки, че не всички жени намерили за неустоими именно мъжете с татуировки. Обикновено татуираните мъже могат да се похвалят с по-добро здраве, мъжественост, пристъпи на доминиране и агресия. Всичко се свежда до тестостерона, отговорен за половото влечение и растежа на мускулите.

Същият този хормон тласка хората да се променят, включително като им дава увереност в техните способности. Ето защо, въпреки привлекателността, мъжете с татуировки, според жените, са по-подходящи за ролята на потенциален партньор или родител. Служители на Университета в Ню Мексико установили следното: мъжете, които са обвързани имат намалени нива на тестостерон. А при пътуващите мъже тестостерона е бил с доста високи стойности.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.