https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Дългокосите мъже са по-депресирани от късоподстриганите

1

Дамите най-напред забелязват ръцете, след това -лицето и косата. Те не бързат да се обвързват с дългокоси мъже, заради непостоянният им характер

Мъже има всякакви.  Най-добре е да не го избирате по външността, а според характера. Постарайте се преди да се обвържете да го опознаете по-добре. За предпочитане е да си имате работа с мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. Не е добра идея да се обвързвате с първия срещнат, само и само да не сте сами.

Дългокосите мъже са по-депресирани от късоподстриганите

Мъжът може да бъде преценен по косата.

Представителите на силния пол с много къси „войнишки“ подстрижки са амбициозни и свадливи. Носи им се славата и на страстни любовници.

Късата коса, сресана на път встрани, обикновено принадлежи на интелигентен, но срамежлив мъж. Понякога тази прическа може да е поза. А може и да се носи, защото така е модерно.

Господата с дълги бретони или с непокорни кичури от двете страни на лицето са освободени сексуално, но и самовлюбени.

Дългокосите мъже са романтични, обожават изкуството и често са надарени с музикален, художнически или актьорски талант. Настроенията им обаче са променливи, жизнената им енергия също е на приливи и отливи – ту са в отлична форма и се раздават докрай, ту потъват в дълбока депресия, пише вестник „Всичко за семейството“.

Comments

1 thought on “Дългокосите мъже са по-депресирани от късоподстриганите

  1. Виждам, че статията е от 2012 година, но сега я намирам и искам да кажа мнението си.
    На 29 години съм и през по-голямата част от съзнателния си живот съм бил и в момента съм с дълга коса. Истина е, че съм ценител на музиката (предполагам, че се досещате най-вече на кои стилове) и изкуството.
    Но не съм съгласен с това, че настроението и силата ми са на приливи и отливи… И преди няколко години, когато бях с по-къса, нищо не се промени, само където не се харесвах така.
    И чак самовлюбен… пак не съм съгласен.
    Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.