https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Мъже, с които не бива да правите секс

0

Има няколко категории мъже, към които не бива да „посягате“, за да не лекувате след това не само разбитото си сърце, но и наранено самочувствие и самоуважение

 

Приятел на съпруга ви

„Жената на моя приятел не е жена за мен. Но ако тя е много красива, тогава той не ми е приятел“. Така твърди известен

афоризъм. Какво се случва, ако вие харесате приятеля на съпруга си? Естествено вие решавате дали да завъртите любовен роман. Колко дълго ще го запазите в тайна, не е ясно. Рано или късно истината за връзката ви ще лъсне и тогава последствията са непредсказуеми – скандал между мъжете или развод в семейството.

Брат на мъжа ви

Ситуацията е сходна с предишната, с тази разлика, че може да се окаже още по-драматична. Ако в първия случай съпругът ви след време може и да прости на вас и на приятеля си, то ако му изневерите със собствения му брат, развръзката едва ли ще е с хеп

мъже

и-енд. Освен вас тримата в конфликта ще се забъркат свекърът и свекървата и другите роднини. Така че си помислете, преди да се гушнете с девера си.

Мъж на приятелката ви

Още една сцена от сапунка. Тя е вашата най-добра приятелка, а съпругът й, на когото вие в началото не сте обръщали внимание, изведнъж се оказва идеалният мъж. При това пълна противоположност на половинката ви – внимателен, грижовен и дори печели повече.

По-стряскащото е, че изпитвате към него не просто страст, която може да се удовлетвори с еднократен секс, а чувства. И то такива, каквито не помните да е имало между вас и съпруга ви. Струва ли си да започвате флирт с мъжа на приятелката ви? Преди да си отговорите, си помислете какво може да се случи. Ако се влюбите, ще разрушите ли две семейства?

И ако всичко приключи с обикновена интрижка, заслужава ли си да си разваляте отношенията заради нея?

Началник или колега

Първата преграда е корпоративната етика, която забранява интимните взаимоотношения между сътрудниците в офиса. Сексът с колега пречи на работата и това е причината много компании да забраняват интимните връзки на работното място. Иначе романът между началника и секретарката му е класика. Има доста истории за служебен флирт, завършили щастливо с брак, цветя и рози…

Въпреки това не смесвайте сексът с работата. Ако ще сте заедно с партньора си седем дни в седмицата, то рано или късно всичко ще ви писне, пише списание „За жената“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.