https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Мъжът според дрехите, които носи е…

0

Ясно е, че човек бива посрещнат по дрехите. Но все пак се взимат под внимание и други неща, като жестове, походка, прическа и др. И все пак нашият гардероб е първият издайник за хората и техните вкусове, предпочитания и характер най-вече. Това особено важи в пълна сила за мъжете. Най-голямо влияние върху характера на човек имат цветовете. Само като погледнете в каква цветова гама е облечен един мъж, може да ви стане ясно що за индивид е той. На практика днес няма цветове, които да са непривични за един мъж. Все пак обаче може да се огледате за такива работи като преобладаващи цветове в гардероба на новия си любим, за да си направите набързо изводите.

Преобладава виолетово

Това е благороден цвят, който в миналото се е символизирал с кралската власт. Като цяло неговото предпочитане говори за една благородна личност, която рядко обаче забелязва кой кръжи около тях. Разбира се равните нему биват забелязани и…отстранени. Затова се замислете дали си заслужава да сте в орбитата на такава особа.

moda-za-muje-Dolce-Gabbana-2011Любимият му цвят е черен

Ако често го виждате с черни дрехи – тениска, панталон или яке, а и целият му гардероб е подвластен на този цвят, то вероятно си имате работа с властен мъж, който преди всичко уважава своето мнение и авторитет. Уверен е в силите си и рядко ще пристъпи границите си. За да го направи трябва да има основателна за него, причина. Най-често свързват черния цвят с интелекта.

Дрехи предимно в белия цвят

Неосъзнато повечето хора свързват белия цвят с чистота и безопасност. Но понякога той може да символизира и лекомислието. Затова, ако познавате мъж, чийто дрехи са предимно в този чист цвят, се настройте и за вятърничавост от негова страна. Това е и цветът, пряко свързан с творчеството.

Той се облича в сиво 

Значи е практичен и земен човек. Сивият цвят е цветът на хората, които ценят не само своето време, но и това на другите.  Мисли за другите и не е особено педантичен. Но пък е изключително независим, особено ако към сивата дреха има и прикачен сив медальон.

Мъжете, които се обличат в червено

Червеният цвят винаги е бил свързан с огнен темперамент и жажда за внимание. И при мъжете е така. Когато вашият господин предпочита да си сложи червена вратовръзка, сако или пък друга дреха в този огнен цвят, той определено не се притеснява, че ще привлече нечие внимание, даже го търси. Тези хора мразят покоя и скуката. Монотонността на делника го изнервя. Той може да бъде и съвсем непредсказуем. Което го прави неподходящ за добрите момичета.

Мъжете, които се обличат в синьо и гълъбово

Мъж, стремящ се към спокойствие и мир със себе си. Предан, зрял и много надежден човек, на който можете да се опрете в трудни моменти, и който оставя едно чувство за спокойствие и сигурност във всяка жена. Каквото и да се случи, с него ще можете да разчитате на лоялност.  Просто той си е такъв – лъчезарен и достоен.

Зелените дрехи в гардероба

Макар и така красив, този цвят в мъжкия гардероб говори за консерватизъм. Тези мъже обожават да подчертават своята сила и мъжественост. Да, в началото може и да ви е интересен и вълнуващ, но после…изключително ревниви и понякога завиждат. Но са страшно щедри. Успеете ли да напипате слабото им място, така да се каже „Да извадите душата им с памук“, тези мъже остават ваши до края.

Мъжете, които се обличат в жълто

Жълтият цвят е символ на радостта от живота, на оптимизма. Така че ако на среща дойде с жълта дреха или пък забележите повечко цветови нюанси в този цвят, то е ясно – пред себе си имате стопроцентов оптимист – готов да ви разсмее и да направи живота по-интересен. По-забавен от този тип е само обичащият оранжев цвят, та било само тениска.

И все пак не се вглеждайте дотолкова в цветовете, които предпочита вашият човек, колкото в неговите действия и начина, по който възприема света. Това може да е много по-ценно във вашия евентуален съвместен живот, отколкото каква блуза е облякъл днес.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.