Мъжът ми беше алкохолик, но не престанах да го обичам

Моят мъж беше алкохолик, но аз не престанах да го обичам нито за миг

алкохолик
Моят мъж беше алкохолик, но аз не престанах да го обичам нито за миг

Който е живял или познава алкохолик, знае колко страшно трудно е да се живее с такъв човек. Не казвам, че на мен не ми е било трудно, но аз не гледах на него като на алкохолик. Аз не му опявах постоянно, че трябва да се откаже, да спре да пие и да се вземе в ръце. Аз го приех такъв, какъвто е. Мисля че това беше нещото, което го накара да се откаже от алкохола.

Мисля, че отношението е важно, много важно. Повечето хора приемат алкохолиците като болни и обречени хора, но това не е така. Аз мисля, че те са като нас, но просто имат нужда от по-особено внимание. Благодарение на това, че нито за миг не престанах да го обичам и да му вярвам, аз успях да го убедя да започне да пие по-малко.

В това начинание много ми помогнаха и капките Алкофитал. Тях ги поръчах по препоръка на моя близка. Пробвах, пробвах, давах, давах и не говорех изобщо – исках той да разбере, че му имам пълно доверие. Мисля че това е важно. Важно е хората, на които държим, и които обичаме, да знаят и да усещат, че ги обичаме и разбираме такива, каквито са, и че искаме да им помогнем, а не само да ги критикуваме и изискваме от тях.

Христомира Радева от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.