https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Махнаха ми жлъчката и мислех, че ще умра

0

Веселин Ангелов

Лакомията съсипа здравето ми

Веселин Ангелов
Веселин Ангелов
Цял ден работех, почти не се хранех, но за сметка на това вечер си организирах истински пиршества. Лягах си късно, натъпкан като гергьовко агне. Ставах рано и айде пак на въртележката. И така години наред. Не осъзнавах какво си причинявам, докато една вечер не получих страхотни болки. Предпочитах валяк да беше минал връз мен, поне щях да умра на момента. А това болеше и не спираше. Имах чувството, че някой забива тъп нож в корема ми. Дойде бърза помощ, откараха ме в болницата и на другия ден ме оперираха, защото в жлъчката ми нямаше нищо друго, освен камъни и така се е била свила, че не е имало какво друго да се направи. Като разбрах, че искат да ми махат орган направо се побърках и не знаех как ще живея без жлъчка. Оказа се, че се живее, и това промени живота ми тотално.

Подарък от това положение се оказа и неинсулинозависим диабет. Нямах жлъчка, но имах диабет. Стегнах се, по-скоро се изплаших за здравето си и взех драстични мерки. Диети, упражнения, по-малко работа. Поръчах си и капки за прочистване на черния дроб, защото на него така му се отваряше повече работа.

Капките се казват Хепавитал и аз пиша това не за да ви обяснявам от какво съм болен, а за да кажа няколко добри думи за този еликсир. Билковото чудо ме стабилизира само за месец. Захарта ми падна, аз се почувствах много по-ведър и като пречистен – в прекия и преносния смисъл. Капките Хепавитал е можело да спасят и жлъчката ми, но не ми се мисли сега за това. По-важно е, че билките се оказаха истинско спасение за мен и аз съм много доволен, че успях да си набявя навреме. И вие може да го направите. Отворете сайта www.hepavital.com и се погрижете навреме за здравето си.

Веселин Ангелов от Варна

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.