https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Любовта трудно може да ви убие, но със сигурност може да ви разболее!

0

Любовта трудно може да отнеме живота ви. Но, може да направи така, че да увреди здравето ви. Особено ако вие сами си причините тази вреда

любовта

Любовта е и проблем, и нещо много хубаво. Днес аз се отказах от любовта. Или поне реших, че за мен ще е по-добре да не изпадам в нейния плен. Любовта ми донесе много болка. Много тъга и разочарование. Затова сега искам да си почина малко от нея.

Заради една не особено споделена любов, изпаднах в депресия. Или нещо подобно на депресия. не знам. Знам само че ми беше много трудно. Това беше един период на мъка, страдание и унижение. Загубих гордостта си, самоуважението си, съня си, здравето си. Превърнах се в сянка на самата себе си. И защо? За да ми кажат, че никога не са ме обичали. За да ми каже, че си има нова приятелка, че ме сменя за нещо по-младо и добро.

Не искам да си спомням. Най-добре ще е да забравя. И никога повече да не се сещам за тези толкова трудни месеци. Любовта сега си почива, но за сметка на това аз съм изпълнена с много живот, с много спокойствие, с една по-особена вяра в утрешния ден. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Даже не просто вярвам, ами съм убедена.

Димитрина Р. от Ловеч

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.