https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Любовта и капките Стресовитал ме изкараха от депресията

0

Депресията е сложно състояние, което не може да се опише с думи. За мен е важно това, че все пак успях да се измъкна от нея. Иначе не знам какво щеше да стане

депресията

Депресията се настани в душата ми след като се разделих с един мъж, който ми даде колкото любов, толкова и тъга. След всяка усмивка, за която той беше виновен, следваха сълзи, които той беше предизвикал. Така се въртяхме в омагьосан кръг. Една спирала на тъгата, любовта и радост, от време на време. Уж и двамата се обичахме, но не успяхме, или не знаехме как да реализираме тази любов, да я усетим и да ѝ се насладим. Взаимно се наранихме, по един или друг начин, и трябваше да се разделим.

тази раздяла стана причина за депресията, която дойде след многото въпроси, които си задавах. Въпроси, въпроси, въпроси… И все без отговор. Затворих се у дома, не излизах, отслабнах. Ако бях останала в това положение, навярно депресията щеше да ме довърши. Но, аз не се предадох съвсем. Позволих на приятелите ми да ми помогнат. Така започнах да ползвам капките Стресовитал, които са полезни при разни такива състояния, като депресията, като нервни напрежения, безсъние, стрес. Пих ги два месеца, и нещата при мен бавно, но славно, започнаха да се променят.

Мина година от тогава. Сега съм добре. Сега не съм сама. И знам как да се наслаждавам на любовта, както и да я дарявам по начин, по който няма да нарани другия.

Л.Е. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.