https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да получите любов, без да губите енергийния си баланс?

0

Любов, привързаност, разбирателство – как да получите всичко от вашата половинка, без това да наруши енергийния ви баланс

любов
Всеки има нужда от любов, но не всеки знае как да я получи. И как да я даде, така че да му се върне.

Ако сте човек от огнен тип (Овен, Лъв, Стрелец): горещ, импулсивен, страстен, ще искате незабавно да получите обекта на своите стремежи. Вие няма да се интересувате от резултата. Ако обичате човек от водната стихия (Риби, Рак, Скорпион) вие жадувате поглъщане и разтваряне на чувствата. Това ще ви създаде  сериозни проблеми. Вие сте прекалено груби за него, прекалено много и бързо искате, но едва ли ще можете да го разберете. Човек не може да бъде в хармония с хора, които са чужди на неговия енергетичен баланс. И трябва да се знае за другия повече от зодиакалния му знак. Трябва да разполагате с повече информация и за целта съществува резонансната астрология.

Може би ще си спомните, че някои хора предизвикват непреодолим интерес у вас, а други – нищо. Това означава, че природата ви говори, а тя рядко греши. Планетите във вашия хороскоп „симпатизират” на планетите на нужния човек. Без това няма любов и привличане.

Любовта е нужна на всички

Заветната мечта на всеки от нас е да срещне своята половинка и да живее с нея дълго и щастливо цял живот. И по възможност без да загубите енергийния си баланс. Не всички вярват, че е възможно, но всички мечтаят за това. Нека помислим какво се случва, когато срещнем нашия единствен или единствена. Нека разберем защо пътят ни един към друг често е дълъг и труден.

Преди всичко всяко действително важно дело изисква определени знания и опит. В нашия случай става дума за дълъг щастлив живот с любимия човек. Тоест, трябва да разберем как да открием своята съдба и любовта си за цял живот, това е преди всичко емоционален, психологически опит. Човек просто трябва да преживее нещо в сферата на отношенията. Само така ще се научи да разбира себе си, своите чувства и потребности, за да установи за себе си някои приоритети в отношенията.

Но как да открием половинката си?

Търсенето на оптималния партньор започва различно.  Обикновено във възрастта, когато трудно се вземат сериозни решения. Причините са няколко и една от тях е недостатъчната психологическа зрелост. На 20 – 22 години човек вече се е оформил като личност. Обикновено все още няма много опит и затова неговите собствени задачи, интереси, цели и приоритети не са му напълно ясни. Друга трудност е наскоро отшумялото полово съзряване. Също така и задачата да се ориентираме в сексуалните си потребности, да различаваме любовта от секса. Едни хора осъзнават това и заявяват направо, че засега не смятат да създават семейство.

Други настойчиво се опитват да открият у всеки нов спътник или спътничка чертите на определения от съдбата свой партньор.

В действителност малцина намират спътник за цял живот на тази възраст и този път – пътят на ранния брак, е може би най-трудният. Защото в периода между 20 и 30 години човек силно се променя.

Не е лесно да постигнеш психологическа зрелост заедно с партньора, налага се да се премине през редица кризи и не всички успяват да се справят с това. Известно е, че ранните бракове често завършват с разводи. В това немалка роля играе и психологическата незрелост на съпрузите. От друга страна, опитът на неуспешния брак се оказва добра житейска школа, след която човек вече ясно съзнава какво семейство му е нужно и какво – не. Неслучайно вторите бракове според статистиката са значително по-здрави от първите.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.