https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Любопитни факти за секса

0

Обичате ли секса? Знаете ли, че това е една от най-приятните тренировки за тялото, които не ни струват нищо? А ни носят само наслада. Освен това има и още няколко любопитни факти около него. Искате ли да знаете какви са? Вижте следващите редове.

sexy couple1. Знаете ли, че клиторът е единствен по рода си орган в човешкото тяло? Само той няма никаква физиологична функция, освен че се използва за доставянето на наслада.

2. Главният мозък не участва по никакъв начин в еякулацията, тъй като нервният импулс за нейното настъпва идва от гръбначният мозък.

3. Оргазмът при мъжете продължава около шест секунди, докато при жените – 20 секунди.

4. Мъжете, които използват основно дясната си ръка за писане и други основни действия, имат по-ниско разположен ляв тестис. И обратното е при левичарите.

5. При целувка, двама души си разменят между 10 милиона и 1 милиард бактерии.

6. Вагината на средностатистическата жена е около 7.5-10 см, но при възбудено състояние, може да достигне два пъти повече своя размер.

7. Хвалбите на мъжете за достойнството им са повече от безпочвени, защото е доказано, че едва 15% от тях имат по-голям полов орган от 17 см, а само 3% са с по-голям от 20 см.

8. Въпреки огромното количество дезинформация, се оказва, че най-големият мъжки полов орган е на бял мъж – 42-годишният актьор Джона Фалъкн може да се похвали с 24 см в отпуснато състояние, а при ерекция става 34 см.

9. След пръстите и вибраторите, другите вещи, с които жените най-често се самозадоволят са…свещи.

10. Честите оргазми могат да защитят човешкият организъм от сривове, като сърдечни заболявания, инфарктни, инсулти и рак на гърдата. Както и депресия.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.