https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Прости трикове за връщане на любимия

0

Не изпадайте в паника, ако гаджето ви напусне! Любимия може да си върнете, ако сте достатъчно търпеливи и убедителни

любимия
Прости трикове за връщане на любимия

Как да си върна любимия? Това е въпрос, който много жени си задават!

Любовната мъка не е за препоръчване, защото животът е прекалено хубав, за да изпадате в депресия. Затова, вземете се в ръце и пробвайте някои от съветите за връщане на любимия, публикувани първо във вестник „Всичко за семейството“.

Необходимо е само да уточните няколко неща:

1. Сигурен ли си, че го искаш? В никакъв случай не се опитвай да го/я върнеш при себе си само за да си докажеш, че си неустоим/а.
2. Помисли защо си се провалил/а. Незабавно промени държанието си, за да не повтаряш стари грешки.
3. Подхрани самочувствието си. Спортувай, захвани се с хоби, подобри външността си, излизай с нова компания. Започнеш ли да харесваш себе си, и другите ще те оценят.
4. Обърни ролите. Покажи пред общите ви приятели, че всичко ти е наред. А после остави естествената човешка склонност към клюкарстване да си свърши работата. Колкото по-често чува нещо хубаво за теб бившата ти любов, толкова по-силно ще се разгаря интересът му/й.
5. „Случайно“ се срещнете на купон. Там се дръж добре с всички, но и се постарай да предизвикаш ревността на бившето си гадже.
6. Ако пак се съберете, не променяй поведението си. Остани готиният човек, който е успял да го/я покори повторно. И повече никога не ставай скучноватия тийнейджър, който го/я е отблъснал първия път.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.