Колкото повече пиех, толкова повече губех любими хора!

За две години изгубих почти всичките си любими хора

alcoholno
Колкото повече пиех, толкова повече губех любими хора!

За моя радост те не са умрели, но са за мен са загубени, така или иначе. Пропих се и трябва да кажа, че не положих кой знае какви усилия да ги изгубя. Сега, обаче, ще трябва да положа много усилия да спечеля отново тези любими хора. Отблъснах ги с моето безсилие, скандали, обиди. Става въпрос за семейството ми. Въпреки че много ми помагат аз усещам, че онова, което беше преди между нас, вече го няма. Затова ще направя и невъзможното нещата да си бъдат пак така, както бяха преди.

Онова, което направих е непростимо, но се надявам с времето да натрупам повече добри неща, с които да се гордея и да радвам моите любими хора. Сега ми е много неприятно, като пиша това, но трябва да кажа причината за всичко, което се случи. причината е повече от тривиална. Скарах се с бившото ми гадже, разделихме се и аз започнах да пия. Сега взимам капките Алкофитал, които ме държат далеч от алкохола и се надявам за подобрение. Благодарение на тези капки аз започнах по-стабилно отказването, защото всички знаете колко са важни първите дни.

Капките действат като потискат желанието да пия алкохол. В началото съм, но въпреки това имам надежда, че ще се оправя. Надявам се на това, а и виждам, че малко по малко разтопявам ледовете между мен и моите любими хора.

С. Йорданов от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.