Постоянно ми повтаряха, че съм луда, но аз не бях!

Знаете ли колко е неприятно да ви кажат, че сте луда? На мен ми го повтаряха непрекъснато, и всеки път по различен повод, някой път и без повод

луда

Луда или не, по важното е, че се оправих! На 21 години съм. От 3 години живея сама и сама се справям. позволявам на нашите да ми помагат само от време на време, колкото да не си помислят, че ги игнорирам.

Следвам, уча се добре, работя. Нямам гадже, но имам много приятели. Към днешна дата са по-малко, но това е друга тема. Тези, които постоянно ми повтаряха, че съм луда, вече ги няма. Трябва да се научат, че хората които имат някакви психични проблеми, не са луди. луда е просто дума, жаргон. Много често обидна дума.

Аз имах проблем с нервите. Все ми беше нервно. Не можех да се успокоя. Виках, крещях, сърдех се за най-малкото. Никога не съм била такава. Явно това е било временно и е било свързано най-вече с нещо, което се случваше в моя живот тогава. Ами ми на ми. Оправих се. Но онези, които ми викаха, че съм луда, вече ги няма. Не са ми приятели. не ми трябват такива хора.

Хората сме заедно за това, за да си помагаме. Както и да си казваме грешките. А не да говорим зад гърба на другите. Или да се присмиват. Това е долно и глупаво. За всяка ситуация си има лек. Рано или късно всичко се оправя. Но, там където е лепено, остава белег.

Татяна Пеева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.