https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как ни разболява лошата енергия?

0

Сами се разболяваме заради лошата енергия, която самите ние излъчваме

energiya
В света има огромен брой заболявания. Особено висок е процентът на сърдечносъдовите и захарния диабет. А нервни нарушения с различна степен на тежест са се случвали едва ли не на всекиго.

Какви са причините и какво да се направи?

Официалната медицина наброява около 25 000 различни заболявания. Основните причини обаче не са толкова много. На първо място – неправилно хранене и постоянният стрес. Но най-главната, която, за съжаление, не се отчита от ортодоксалната медицина, е нарушаването на структурите на ефирното тяло на човека. То е представено от система от канали, които в местата на пресичането си образуват енергетични центрове, наричани на Изток чакри. Ефирното тяло осигурява човека с енергия, необходима за нормалната жизнена дейност, и представлява своеобразен предпазен пръстен, защитаващ от негативни излъчваня, които са предостатъчно в околното пространство. Светенето на ефирното тяло се нарича аура.

Когато се наруши нормалната циркулация на жизнената енергия в ефирното тяло, се появява заболяване. Мнозина смятат, че причината за онкологичните заболявания и отслабването на имунитета са вирусите. Като правило обаче, болестта е процес на неправилно преобразуване на енергията в човешкия организъм, което води до прекомерен растеж на клетки. А както се знае, всичко е енергия. Още Алберт Айнщайн казва: „Материята и енергията са взаимозаменяеми“.

От тук може да се направи изводът, че всички преобразувания в материята са единствено отражение на енергетични процеси. Ако енергията протича в организма хармонично и безпрепятствено, човекът не боледува и продължителността на живота би била много по-голяма. В Библията например има свидетелства за това, че някога тя е съставлявала 700 – 900 години.

Как можем да влияем върху състоянието на ефирното тяло?

От една страна, чрез методите на иглорефлексотерапията и различните варианти на акупунктурно въздействие. Тук може да се отнесе и биорезонансната терапия. Тоест всички тези въздействия се извършват именно на ниво ефирно тяло. В процеса на сеансите се отварят каналите. Но проблемът не се решава напълно.

Причината е, че остава част от негативната енергия, която с помощта на специални методи може да премахне само опитен биоенерготерапевт. Тези специалисти въздействат на тънкия план и нямат нужда от болезнените иглопроцедури на Физическо ниво. В бъдеще, когато ортодоксалната медицина официално признае ефирното тяло, психолозите, биоенерготерапевтите и лекарите ще работят заедно.

Главните причини за нарушенията в ефирното тяло обикновено са у самия човек: в неговата неустойчива психика и повишена възбудимост, пише „Феномен“. Своето влияние оказва и екологията. Не може да се отрече и негативното влияние на другите хора, тяхната завист, липса на разбиране и злобата им. Народът нарича такива въздействия уроки.

Словото е следвано от енергия, затова с дума може дори да бъде убит човек, да бъде унищожен на ниво генетичен код.
Всъщност причината за всички беди на човека е неговото вътрешно състояние и неумението да управлява емоциите си. В Светото писание има следната фраза: „Каквито са мислите му, такъв е и той“. Вече не е тайна, че мисълта е следвана от енергия и в зависимост от това каква е тя – позитивна или негативна, зависи и съставът на енергиите, насищащи ефирното тяло, а като следствие -и неговото състояние.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.