При висок лош холестерол ползвах капките Хепавитал

Лош холестерол може да бъде изчистен, или поне да се помогне за отстраняването му, и като се прави прочистване на черния дроб

losh-holesterol
При висок лош холестерол ползвах капките Хепавитал

Натрупването на лош холестерол е нещо неприятно, което може да сполети дори хората, които нямат проблеми с килограмите. Както и такива, които не прекаляват с храна, или пък алкохол. Да се справим с холестерола има много начини. Натрупания лош холестерол, който имах аз, успях да изчистя по един много интересен начин. Този начин беше и доста неочакван за мен – чрез прочистване на черния дроб.

Преди това пробвах какво ли не – хапчета, чайове, диети. Имаше само временен и малко слаб ефект. Не се получаваха стойностите, които лекарите искаха от мен. Интересното беше, че ефект имаше след тримесечното здраво прочистване с капките Хепавитал. Тези билкови капки са за прочистване на черен дроб и жлъчка. Не е странно, че помагат и за сваляне на лош холестерол.

Черният дроб прочиства кръвта, а това също е от значение за работата на сърцето, артериите и така нататък. Какъвто и да е механизмът на действие, важното е, че за мен работи и има ефект. Абсолютно съм убеден, че и други хора, които имат висок лош холестерол могат да пробват капките Хепавитал. Аз останах доволен от тях. Доволни ще бъдат и те.

Николай Асенов от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.