Уморих се от лицемерни хора, и най-вече – лицемерни мъже

Лицемерни хора, двулични души, отровни сърца – не знам в що за хора се превърнахме. Аз се уморих да се боря с лицемерието и подлостта

лицемерни хора

Лицемерни хора има, и винаги е имало. Аз обаче не мога да свикна с тях, нито искам да свиквам занапред. Разочарована съм, разбита съм на парчета, но пак добре, че се възстанових от депресията, която ме беше затиснала, като с похлупак.

Чувствах се ужасно виновна за нещо, което не съм направила аз, за нещо, което аз самата не съм. Не мога да живея така! Когато кажеш нещо, това би трябвало да означава, че думата е казана и трябва да се спази. Не може да казваш „Аз вярвам в любовта“, а да си тръгнеш само защото „имам интерес, пазя си го“. И аз имам интерес. Моят интерес е който е с мен да е искрен, да не ме лъже и да се отнася с мен така, както аз се отнасям с него. Нищо повече не искам, нищо по-малко няма да направя! Сами разбирате за какво иде реч…

Иде реч за това, че бях изоставена от мъж, с който прекарах 7 години от живота си. Уж бяхме всичко един за друг, но се оказа, че май-май не сме били. Или поне той не е бил.

Сега съм сама и съм спокойна. Няма да сложа маска. Може да има лицемерни хора, но аз няма да стана като тях…

Лили

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.