Лесно прочистване с олио гарантира дългосрочно здраве

Прочистване с олио е гаранция за бързо освобождение от вредните токсини

Направете прочистване на организма с олио

Прочистване с олио е гаранция за бързо освобождение от вредните токсини
Прочистване с олио е гаранция за бързо освобождение от вредните токсини

С помощта на прочистването на организма, можем да намалим симптомите, а защо не и да елиминираме заболявания като мигрена, гинекологични неразположения, настинки, синузит, ишиас, тромбофлебит, белодробна болест, някои болести н бъбреците, дебелото черво, стомаха и кръвта.

Трябва да имаме предвид, че при прочистване на организма може да се разтворят някои скрити огнища на болестта.

Имайте предвид, че временно влошаване на заболяването и влошаване на общото състояние, може да бъде симптом за резорбция на огнището на заболяването.

Но не се притеснявайте за това. Просто продължавайте прочистването и след месец ще се почувствате много по-добре, а болестта постепенно ще започне да напуска тялото ви.

Как е най-добре да направите прочистване на организма с олио?

Прочистване с масло или олио се извършва, както следва:

Взима се една супена лъжица масло или олио. Най-добре е качествено слънчогледово олио. След това се слага в устата и започва да се смучи, жабурка и „дъвче“ като бонбон или биберон-залъгалка. Важно е да не поглъщат маслото, особено през първите дни от лечение. Процедурата трябва да проведена в пълно спокойствие на душата и тялото, без излишни притеснения и странични шумове.

Продължителността на една такава сесия е 25-30 минути. Първоначално след дъвчене маслото става по-плътно, а накрая е като вода. Стигне ли се по-течната консистенция, трябва да се изплюе.

Употребеното за прочистване олио трябва да има млечен цвят. Този цвят ни разказва за извлечените от организма отрови. Ако течността е жълта, трябва да увеличите времето с десетина минути за пълно извличане на токсините.

Извършвайте тази процедура най-добре два пъти на ден: на празен стомах сутрин и преди лягане отново на празен стомах вечер.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.