Лесна рецепта за изчистване на организма със суроватка

Тази рецепта със суроватка ще се отрази чудесно на организма ви. Пробвайте я!

суроватка
Лесна рецепта за изчистване на организма със суроватка

Чаша суроватка (това е течността, която се отделя от млечния коагулат при производството на сирене, сиренови продукти и кисело мляко; тя е естествен млечен серум, който съдържа лактоалбумини, лакто-глобулини, лактоза и минерални соли, но не съдържа казеин) на ден е прекрасно средство за укрепване на имунитета. Полезно е да я включите в менюто си по време на плодовите разто варващи дни – това помага да се изведат от организма излиш ният холестерин и токсичните вещества.

А с хранителните коктейли на осно вата на суроватка можете да утолите глада. Ако между за куската и обеда ви се прииска нещо сладко, изпийте чаша такъв коктейл.

Коктейл с горски ягоди (може и замра зени или от сладко) За 1 порция: 100 г горски ягоди, 250 много студена суроватка, 1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. мед, 1 щипка канела. Пригответе пюре от ягодите смесете останалите съставки.

И още малко информация. В млякото има два протеина – казеин и суроватъчен. Суроватъчния протеин може да бъде отделени от казеина в млякото или оформен
като страничен продукт от производството на сирене.

Суроватъчният протеин се счита за пълноценен протеин и съдържа всичките 9 есенциални аминокиселини и е с ниско съдържание на лактоза.

Намален прием на калории, спазване на протеинова диета, включваща суроватка може да подобри качеството на загубата на тегло, като ви помага да губите повече мазнини и / или да поддържате по-чиста мускулна маса. Суроватката може да помогне на хората да се чувстват сити по-дълго време, отколкото въглехидратите или мазнините.

Суроватката е идеална напитка за онези, които редовно се упражняват и искат да изградят по-мускулесто тяло. И не на последно място – честата употреба на суроватка е заявка за дълголетие и здраве.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.