https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лекувам сърцето като отказах алкохола с капките Алкофитал

0

[ File # csp11294878, License # 2472772 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / woodoo

Лекувам сърцето като започнах да отказвам алкохола. А за самото отказване много ми помогнаха капките Алкофитал – билкови капки, предизвикващи непоносимост

лекувам сърцето
Лекувам сърцето като отказах алкохола с капките Алкофитал

Наложи се да започна да лекувам сърцето, заради дългите години проблеми с алкохола. Или по-скоро – заради това, че имах зависимост към алкохола. Към днешна дата аз вече се чувствам малко по-добре. По-стабилен съм по отношение на отказването на алкохола.

За дисциплината по отношение на алкохола много ми помагат капките Алкофитал. тези билкови капки предизвикват непоносимост към алкохола. Тяхната помощ се състои в това, че ми помагат да не пия толкова много. В момента аз изобщо не употребявам алкохол, защото лекарствата, които ползвам, са доста силни. С тях не може да се употребява алкохол. Няма да има никаква полза от лечението ми, ако продължавам да пия. Затова аз избрах да лекувам сърцето разумно, като спра да пия.

Беше трудно, първите няколко месеца. За моя изненада се справих, защото ми е мил живота. Направо е чудно как, като видях какво се случва с мен, и колко са неблагоприятни изгледите, започнах да спирам да пия. малко по малко, ден след ден, седмица след седмица. За мен всеки ден без алкохол беше победа. Това е важно, защото човек трябва да е мотивиран. А когато здравето и живота са застрашени – това е истинска, животоспасяваща мотивация.

Препоръчвам капките Алкофитал на всеки, който иска да си запази живота и здравето, и да откаже алкохола.

Милко Попов от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.