https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Няма от какво да се страхувам, щом се лекувам с капките Хепавитал

0

Преди време аз претърпях лечение от хепатит и започнах да се лекувам с капките Хепавитал

lekuvam-s-kapkite-hepavital
Понеже тогава бях сравнително млада и не много информирана за заболяването хепатит, аз си мислех, че ще постоя малко в болницата, ще ме лекуват и всичко ще се оправи. Мислех си, че хепатита е нещо като бронхита, само като заболяване на черния дроб. Разбрах, че нещата са сериозни, едва когато започнах да се лекувам с капките Хепавитал. преди това аз не бях правила прочистване на черния дроб и си мислех, че такова нещо не е необходимо. каква беше изненадата ми, когато разбрах, че след като съм започнала да се лекувам с капките Хепавитал, и да правя прочистване с тях, изследванията ми не само се подобриха, но и самата аз започнах да се чувствам много по-добре. Ами изненадата ми беше много голяма.

Капките Хепавитал са билкови капки и действат много добре на черния дроб. Аз започнах да се лекувам с капките Хепавитал по препоръка на една моя колежка, която ги е ползвала преди време, за да може да отслабне. Това е нещо, което е задължително, ако иска човек да се отърве от излишните килограми и от шлаката, която се е събрала в тялото. След като направих прочистване на черния дроб с билковите капки, аз реших, че не само ще се лекувам с капките Хепавитал, но и ще ги ползвам редовно за прочистване, за да мога след време да се почувствам още по-добре.

Калина Христова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.