Лекарство за нимфоманките няма, но може и да има… след време

Лекарство за нимфоманките няма. Тяхното желамние ще бъде вечно. Фармацията и психиатрията са безпомощни пред ненаситните жени

Лекарство за нимфоманките може да бъде само безлюден остров, колкото и жестоко да звучи.

лекарство
Няма лекарство за нимфоманките

Ако погледнем чисто исторически, нимфоманията е болест, която е била проблем още в дълбока древност, тъй като заради жените, които не могат да постигнат удовлетворение, са става ли какви ли не скандали.

Първата известна нимфоманка е императрица Юлия. Тя изтръшкала сексуално почти всички мъже, които живеели в Рим или някъде към 80 000 човека. Жената на Клавдий, Месалина не й останала длъжна. Неграмотната сестра на Наполеон, Полина, за първи път спала с мъж, когато била на 12 години. За нея казват, че правила секс почти 22 часа в денонощието.

Тази хиперсексуалност специалистите наричат нимфомания. Думата е гръцка. Древните елини вярвали, че по земята, в най-тъмните късчета на горите, живеели жени-нимфи, които обичали да ловуват мъже.

Според психолозите жените, които страдат от това разстройство, са много изобретателни и не се спират пред нищо, преди да задоволят нагона си. Те не чувстват разкаяние, нито вина, нито срам, а ако по някаква причина не се случи онова, което са искали, нимфоманките могат да станат отмъстителни и зли.

Нимфоманките нямат отличителни белези. Дори и най-скромната на вид жена може да се окаже ненаситна в леглото. Тези дами не се повлияват от психо терапии, а медицината все още не е измислила лек за тяхното… страдание.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.